Nyheter

G E S Ä L L B R E V

Gesällbrev Hudterapeuturktet har tilldelats AnnaKarin Karlsson på Snowflake Beauty Lounge

Jag har nått ett mål i mitt yrke som Hudterapeut.
Igår kväll fick jag ta emot mitt gesällbrev på hantverksföreningen i Uppsala.

När jag utbildade mig till hudterapeut på Yrkeshögskolan hudvård & Spa 2014. Var mitt mål att klara av CIDESCO examen tillsammans med min klass. Jag hade vid den tidpunkten genomgått 3 operationer på väldigt kort tid. Det var en kämpigt tid men jag klarade det. Och just där och då hade jag ingen tanke på att jag skulle starta egen salong. Mitt mål var att åka utomlands och jobba och även det gjorde jag.

Efter att jag flyttat hem till Uppsala efter några år i Spanien så växte drömmen om ett eget ställe fram.

7 år senare har jag nu min egna salong och igår fick jag ta emot mitt gesällbrev som har varit ett mål på vägen.

Jag är stolt och lycklig❤️

Stort tack till alla som supportar mig!

Föregående

Återfukta din hud

Nästa

Så sköter du dina fransar efter en ögonfransförlängning

Vill du boka tid?
Gör det online här!

Hitta hit!

Om cookies på hemsidan
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att surfa på denna webbplats godkänner du vår användning av cookies.
Accept More info